италианска автоматика за врати и бариери

Фирмата ни дистрибутира и предлага италианска автоматика за врати и бариери. Всеки детайл е създаден без икономия на разходи за суровини или време, изцяло произведен в Италия.

Автоматика /задвижване/ за

автоматика за плъзгащи врати

Velos

Mалък, компактен, но с голяма мощност. Двигателите от серията Velos съчетават всичко това, което позволява по-голяма гъвкавост при монтаж в тесни пространства. Velos моторите за плъзгащи врати, са специално предназначени за жилищни порти с тегло до 600 кг. Материалите, от които е направен – лят алуминий, стомана и бронз правят двигателя много устойчив и издържлив през годините, в съответствие с най-високите стандарти за качество на „произведено в Италия“. В случай на прекъсване на тока е възможно да се отблокира двигателя, така че плъзгащата врата да се задейства ръчно.

комплектът включва

MOOVY

Heavy duty /тежки товари/ – двигателите от тази серия са перфектния избор – могат да се справят с автоматични плъзгащи врати с по-големи размери – 800 кг и следователно са подходящи и за приложения в промишлената сфера; Челният ръчен лост позволява на потребителя да се справя ръчно с портала в случай на авария, например при спиране на електричеството. Правилното функциониране на двигателя е гарантирано дълго време благодарение на здравите материали, използвани за неговото производство – алуминий, бронз и стомана. Износването на вътрешните механични части е сведено до минимум.

комплектът включва

автоматика за ЕДНОКРИЛИ ИЛИ ДВУКРИЛИ ВРАТИ /РАДИАЛНИ; ВРАТИ НА ПАНТИ/

EON

4M (x2) MAX – EON е линеен двигател, специално предназначен за жилищни приложения. Крилата на вратата – до 4 метра могат да се автоматизират с лекота с този двигател, чиито размери позволяват да бъде монтиран в зони, където има ограничено пространство. Задвижващите механизми са самозаключващи се и могат да бъдат отключени лесно в случай на електрическо спиране, чрез отблокиращо устройство.

комплектът включва

ROTELLO

Задвижващите механизми от серията ROTELLO обединяват надеждност и лекота на използване. Безшумният и ултраустойчив механизъм от стомана и бронз ще позволи на потребителя да забрави за отварящата се врата. Освен това, алуминиевият, прахово боядисан корпус ще устои на всички условия на околната среда. Тези двигатели могат да бъдат монтирани на врати с дължина на крилото до 4,5 m и са създадени да бъдат изключително лесни за инсталиране. Гарантира безшумна и дълготрайна работа на цялата система за автоматизация.

комплектът включва

автоматика за СЕКЦИОННИ ГАРАЖНИ ВРАТИ И ВРАТИ ТИП ЛЕТЯЩО КРИЛО

syncro

Комплектът SYNCRO, с модерния си дизайн, е замислен да автоматизира всеки тип гаражна врата. Функцията за автоматично затваряне (която може да бъде активирана или не, според предпочитанията на потребителя), елиминира възможността вратата да остане отворена, ако човек забрави да я затвори. Освен това, лесното ръчно освобождаване чрез кабел, дава възможност за ръчно отваряне и затваряне на вратата в случай на спиране на електрическото захранване.

SYNCRO – 800N Комплектът включва

SYNCRO – 1100N Комплектът включва

АВТОМАТИЧНИ БАРИЕРИ

АВТОМАТИЧНА БАРИЕРА – 3m/2”- БЪРЗА

ТЕЛЕСКОПИЧНА БАРИЕРА – 4.5m/7”

ТЕЛЕСКОПИЧНА БАРИЕРА – 5.5m/7”

ТЕЛЕСКОПИЧНА БАРИЕРА – 6.25m/7”

Други

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ – 4-канално; 433,92MHZ

ТЕРМО-КАМЕРА

УСТРОЙСТВО ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА С ЛИЦЕВО ПРИПОЗНАВАНЕ, ИЗМЕРВАНЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА И КОНТРОЛ НА НОСЕНЕ НА МАСКА

Елегантен и опростен дизайн, може лесно и бързо да се монтира. Осигурява контрол на пешеходния транзит в супермаркетите, в спортните зали, офисите, предприятията….Проектиран да работи с два незаменими инструмента: таблет, позволяващ лицево разпознаване и контролиращ както телесната температура, така и носенето на маска, и система за контрол на достъпа.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!