Гаражни врати

Секционни

Предлагат пълно удобство, максимална сигурност и оптимално спестяване на пространството. Състоят се от отделни елементи, така наречените секции, свързани с панти и по този начин вратата може да се отвори вертикално, като удобно върви по линията на тавана, без да се издава напред и да заема допълнително пространство пред гаража. С различни варианти на монтаж, по-широк отвор за преминаване, с най-добър коефициент на топлоизолация, уплътнени от всички страни, безшумни, осигуряват надеждна защита срещу неоторизиран достъп. Богата цветова гама.
Плюс – гарантиран минимум 15000 цикъла.

опции за гаражни секционни врати

Летящо крило

Вратите тип Летящо крило са най-честия избор гаражна врата от строителните фирми в подземните гаражи на жилищни кооперации. Надеждната им антикорозионна защита осигурява високи експлоатационни характеристики и гарантира дълъг живот на вратата. Задвижването им може да се осъществи както ръчно, така и чрез използването на автоматика.
Минус – липса на топлоизолационни свойства.

Ролетни врати и решетки

Те са метални/охранителни/ или термо ролетки, с различни размери и пестят място – те са над отвора на вратата. Намотават се компактно зад трегера. Така не се губи ценна площ от халето. Под крановите пътища могат да се използват изцяло. Електрокарите с висока вилка маневрират безпрепятствено, а подемните платформи могат да бъдат издигани по-високо без риск от удар. Лесно могат да бъдат управлявани с дистанционно.
Минус – експлоатационните цикли са около 5000 пъти.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!